Vilkår


Købsinformation

Her finder du alle oplysninger om, hvordan du handler hos Teleone, herunder bl.a. de salgs- og leveringsbetingelser der gælder for alle leverancer fra Teleone.

Det er nemt og enkelt at handle via internettet, og du kan læse om alle faser af købet. Handelsbetingelserne er nærmere beskrevet under punkterne:

Generelt om køb hos Teleone
Bestilling
Betaling
Levering
Returret og reklamation
Betalingssikkerhed
Persondatapolitik
Forbehold

Du kan naturligvis altid kontakte os, hvis du har spørgsmål til varer eller køb på nettet. Du kan enten ringe til os på hverdage mellem 10.00 - 18.00 på telefon: +45 33 31 20 21eller send en e-mail til info@teleone.dk.


Generelt om køb hos Teleone

Du kan købe reservedele og tilbehør til mobiltelefoner samt andre services hos Teleone via vores Internetbutik.

Køb på nettet er nemt og enkelt, og du bliver guidet igennem alle faser af købet. Alle aftaler indgås på dansk.

Du kan bestille varer fra Teleone på følgende måder:

  • via e-mail
  • via telefonisk bestilling
  • via post
Alle priser på websitet angives incl. moms og i danske kroner.

Du kan betale på internettet med Dankort, Visa Dankort, paypal eller med bank overførsel (gælder kun for erhvervskunder og kunder i udlandet). Alle priser er incl. moms og i danske kroner. Priserne på de enkelte varer fremgår på produktvisningssiderne under de enkelte mærker. Prisen på den endelige ordrebekræftelse er incl. levering.

Når du handler hos os kan du benytte Internet Explorer 7 eller senere versioner som browser. Har du en ældre browser-version kan du opgradere din browser ved at klikke her: Microsoft Internet Explorer

Når du bestiller varer via vores website skal du være opmærksom på vilkårene i afsnittene nedenfor.

Bestilling

Find produktet i menuen til venstre, herefter kan du danne dig et overblik over varen på oversigtssiderne. Ønsker du yderligere oplysninger om den enkelte vare, klikker du blot på fotoet af varen eller på prisen, og varen vises i stor størrelse på en ny side, hvor der også er informationer om produktet.

Når du har fundet en vare, du gerne vil købe, vælger du det antal og klikker på knappen: ”køb” ud for varen. Du finder vores adresse under menupunktet "Kontakt" i menuen.

Varen vises nu i indkøbskurven, og du kan evt. ændre antal ved at klikke på tilføj (+). Du kan fjerne varen ved at klikke på fjern (-) og du kan slette hele varelinien ved at klikke på slet (x). I indkøbskurven kan du se alle de varer du har valgt, og den samlede pris for varerne. Nu kan du enten shoppe videre ved at klikke på yderligere produkter i venstremenuen eller gå videre med bestillingen ved at klikke på bestil.

Går du videre med bestillingen, vil du blive bedt om at indtaste adresseoplysninger. Alle felter markeret med * skal udfyldes. Derefter kan du vælge betalingsform, enten betaling med Dankort/VisaDankort, paypal, eller bank overførsel (gælder kun for erhvervskunder og kunder i udlandet).

Herefter kan du se hele ordren inden du godkender den og går til betaling.

Efter købet får du tilsendt en ordrebekræftelse til din e-mail adresse.

Har du spørgsmål til din bestilling, er du velkommen til at maile eller ringe til os. Se under "Kontakt" i menuen for kontaktoplysninger.

Det er muligt at tilgå ordrebekræftelsen efterfølgende via vores website under "kundecenter", men ikke produktets garantibevis, når du har indgået en aftale med os opbevarer vi kontrakten. Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af kontrakten pr. e-mail, så send en e-mail til info@teleone.dk.

Betaling

Vælger du at betale med Dankort/Visa Dankort eller paypal, skal du indtaste kortnummer, udløbsdato og kontrolkode. Kontrolcifre er et tal på tre cifre, som findes i eller omkring underskriftsfeltet bag på kortet, efter en gentagelse af kortnummeret. Bemærk venligst at det ikke er PIN-koden der skal indtastes. Pengene trækkes først når varen er afsendt. Beløbet kan evt. nedjusteres (fx ved dellevering)

Der er ingen risiko forbundet med betaling via Dankort. Kortoplysningerne krypteres med SSL-teknik, hvilket garanterer høj sikkerhed for dig. Vi trækker først beløbet fra din konto, når varerne er afsendt til dig.

Som erhvervskunde eller kunde i udlandet, kan du også vælge at betale ved at bankoverføre pengene til Teleone og firmaets cvr nr. skal angives i bestillingsprocessen. Husk at anføre ordrenummeret på bankoverførslen. Ordrenummeret fremgår af ordrebekræftelsen. Pengene skal overføres til vores konto med reg.nr.: 7230 og konto nr.: 1945209.


Levering

Dine varer vil normalt blive leveret i løbet af 1-3 hverdage fra vi har modtaget din bestilling via internettet. Teleone benytter følgende fragtfirmaer: GLS og Post Danmark (bemærk at levering er kun gratis når du vælger GLS som leveringsmetode).

Alle varer sendes som pakkepost og du betaler INGEN omkostninger for leveringen ved valg af GLS som leveringsmetode.

Vi kan ikke altid garantere at vi stadig har den ønskede farve på lager, men vi kontakter dig, hvis noget er udsolgt eller er sat til senere levering.

Da vi på nuværende tidspunkt kun modtager Dankort og Visa Dankort, sælger vi kun til adresser i Danmark, på Færørerne og Grønland, og vi ekspederer ikke varer bestilt fra en udenlandsk adresse til levering på en adresse i Danmark. Kontakt os direkte, hvis du ønsker at bestille varer fra udlandet til levering i Danmark eller udlandet.


Returret og reklamation

Teleone giver dig følgende sikkerhed for en ordentlig handel:
  • 14 DAGS FULD RETUR- OG FORTRYDELSESRET, GÆLDENDE FRA DEN DAG DU MODTAGER DINE VARER. DU HAR PLIGT TIL AT RETURNERE VAREN I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM DEN ER MODTAGET. DU SKAL SELV AFHOLDE DE OMKOSTNINGER, DER ER FORBUNDET MED AT RETURNERE VAREN. DU KAN RETURNERE VAREN TIL OS VED AT NÆGTE AT MODTAGE VAREN NÅR DEN LEVERES, VED AT OVERDRAGE VAREN TIL POSTVÆSNET, ELLER DU KAN OGSÅ GIVE FYSISK FREMMØDE PÅ VORES ADRESSE OG DER RETURNERE VAREN OG FORTRYDE KØBET. ADRESSEN ER: TELEONE, VESTERBROGADE 98, 1620 KØBENHAVN V, TELEFONNUMMER: 33 31 20 21, E-MAIL ADRESSE: INFO@TELEONE.DK. NÅR DU FORTRYDER KØBET TILBAGEBETALES KØBESUMMEN TIL DIG VED EN OVERFØRSEL TIL DIN BANK. NÅR VI HAR MODTAGET VAREN RETUR OG KONTROLLERET, AT DEN LEVER OP TIL BETINGELSERNE FOR, AT FORTRYDELSESRETTEN KAN UDNYTTES, VIL VI KONTAKTE DIG, FOR AT FÅ OPLYST, HVORTIL KØBESUMMEN SKAL RETURNERES.
  • 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Reklamationsret omfatter fabrikationsfejl og mangler. Reklamationsretten betyder, at du som kunde kan klage over fejl og mangler ved produktet som er opstået i op til 24 måneder efter modtagelse af varen. Det er dog en forudsætning, at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Du skal reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder anses reklamationen altid for værende rettidig. Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Når du ønsker at reklamere over et produkt skal det indsendes til os på vores adresse:
  • Teleone - Vesterbrogade 98 - 1620 København V - Telefon: 33 31 20 21- Fax: 33 31 20 21- Email: info@teleone.dk
  • Samt udfyldelse af reparations formular, læs mere under reparation i menuen.

Opdager du ved modtagelsen, at en vare er behæftet med fejl, eller der er opstået en skade under transporten, så bytter vi varen for dig. Ring eller mail til os for nærmere aftale.


Betalingssikkerhed

Dankortoplysninger er sikret hos Teleone, da vi til internetbutikken har et SSL certifikat (Secure Sockets Layer). SSL certifikatet sikrer at data kommunikation mellem kortindehaver, forretning og andre parter i handlen krypteres. Uvedkommende kan således ikke opsnappe dit kortnummer under transaktionen.
Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Teleone eller andre har mulighed for at læse dataene. Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra Teleone. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

SSL certificeringen skal være aktiveret på din PC. Har du problemer med at betale, kan det skyldes at SSL 2,0 og SSL 3,0 ikke er aktiveret. Du kan selv checke om det er tilfældet ved at gå til Funktioner på værktøjslinien og vælge internetindstillinger og derefter vælge fanebladet sikkerhed eller avanceret. Her kan du kontrollere om SSL 2,0 og SSL 3,0 er markeret og dermed aktiveret.

Du hæfter ikke for betalinger på internettet, som er sket ved, at andre uden din accept har brugt dit kortnummer.

Personoplysninger transmitteres og opbevares ukrypteret.


Persondatapolitik

For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- Email-adresse

- Og evt. CVR/Firmanavn

Personoplysningerne registreres hos Teleone, som er dataansvarlig, og opbevares i op til 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi foretager registreringen af dine personoplysninger alene med det formål, at kunne levere varen til dig. Alle medarbejdere hos Teleone har adgang til de registrerede oplysninger.

Vi sikrer at indsamling af personoplysninger via vores website, altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Alle medarbejdere hos Teleone har adgang til de registrerede oplysninger.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger, og oplysningerne videregives ikke til tredjemand.

Som registreret hos Teleone har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Teleone via e-mail: info@teleone.dk

Cookies
På www.teleone.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. En cookie er en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Cookies bruges til at skabe øget brugervenlighed. En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (fx. et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website fx. et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet. En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra. Du kan slette cookies i Internet Explorer 5.x således: "Funktioner" -> "Internetindstillinger" -> "Slet cookies".

På www.teleone.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Cookies bruges på til:

  • at skabe øget brugervenlighed
  • at huske hvilke produkter der opbevares i indkøbskurven, når du handler på websitet.
Logstatistik bruges på www.teleone.dk således, at et statistik-program opsamler information, som giver et statistisk billede af, hvor mange besøgende websitet har, hvor de kommer fra m.m. På www.teleone.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter. Logstatistikken bruges til at skabe øget brugervenlighed.

Der udsendes ingen e-mail-reklamer eller lignende fra Teleone.


Forbehold

DER TAGES FORBEHOLD FOR UDSOLGTE VARER OG TRYKFEJL.

PRISERNE PÅ PRODUKTERNE KAN VARIERE FRA UGE TIL UGE, DA VI ER AFHÆNGIGE AF VORES LEVERANDØRERS PRISER.